Fotoshoots voor koppels en gezinnen

Wat leuk dat je interesse hebt in een fotoshoot bij mij! Tegenwoordig worden er enorm veel foto's gemaakt. Bijna elke mobiel heeft immers een aardig goede camera. Maar heb je wel genoeg foto's van jou met je dierbaren? Jij en je vriend, vriendin, man, vrouw en/of kinderen? Een dierbaar portret waarin jij jezelf helemaal terug herkent. Een echte investering die je voor altijd kan koesteren.

Een fotoreportage bied je meerdere foto’s die jullie vastlegt precies zoals jullie samen zijn. Een spontaan en ontspannen beeld is ontzettend belangrijk hierbij en daarom werk ik zonder tijdsdruk. Als je een fotoshoot bij mij boekt, dan nemen we alle tijd die nodig is. 

Ik maak het liefste gebruik van het licht tijdens het gouden uur. Dat is de tijd vlak voordat de zon onder gaat. In mijn portfolio kun je zien waarom ik zo graag op dit tijdstip fotografeer. De effecten zijn altijd magisch!

Ik zou het ontzettend leuk vinden om jullie samen te mogen vastleggen en zo een eeuwige herinnering te creëren. Zie ik jullie snel?

liefs,

Vera

Jouw belangrijke momenten spontaan en liefdevol vastgelegd. 

Ga gelijk naar mijn pakket

Van begin tot eind

2.

5.

Boek je fotoshoot.

We bespreken je wensen. Je ontvangt een brochure met tips. 

De fotoshoot vindt plaats!

Je ontvangt je uitkiesgalerij en kiest zelf jouw foto's.

Binnen 30 dagen ontvang je je bestelde foto's. 

4.

1.

3.

Fotoshoot op locatie

• 10 digitale foto's op hoge resolutie
• Je eigen uitkiesgalerij
• Duur fotoshoot 60 minuten
• Je mag gebruik maken van mijn cliënt closet

(Exclusief reiskosten van €0,35 p/km vanaf 4001CK)

Dit wil ik!

vanaf 249,- 

Een zwangerschapsshoot, een shoot van je pasgeboren baby of met het hele gezin, het zijn bijzondere momenten waar je met veel gevoel na terug kijkt. Een herinnering om te koesteren, daar ga ik voor zorgen! 

Ik leg jullie graag op een spontane en liefdevolle manier vast, zodat jullie een blijvende herinnering hebben!

Fotoshoot op locatie: 249,-

Cliënt closet

Tijdens mijn shoots laat ik mijn modellen graag een mooie jurk dragen. Het geeft gelijk een mooie sfeer, vooral in combinatie met het gouden uur. Wanneer je bij mij een shoot boekt kan je zonder extra kosten gebruik maken van mijn cliënt closet. 

bekijk al mijn jurken

@veramarjoleinefotografie

Volg mij op instagram