Wat leuk dat jullie op mijn website terecht zijn gekomen.  Zoeken jullie naar een enthousiaste, maar ook geduldige fotograaf die foto's maakt met emotie? Dan ben ik wellicht jullie bruidsfotograaf!

Op jullie trouwdag draait alles om jullie en de (kleine) details.  Ik geloof in het vastleggen van kostbare momenten die je zelf misschien niet opmerkt, maar achteraf van onschatbare waarde blijken te zijn.

Geïnteresseerd geraakt? Vraag dan de brochure aan of kom vrijblijvend kennismaken en ik denk mee hoe we jullie droombruiloft gaan vastleggen!

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

bruiloften

investering

vanaf prijs 1.295,-

Hierbij is het onderstaande pakket inbegrepen, wil jij meer informatie? Vraag dan de uitgebreide bruidsfotografie brochure aan!

DIT PAKKET IS INCLUSIEF:
  • 6 uur achtereenvolgend fotograferen
  • 300 foto’s hoge resolutie
  • Kennismakingsgesprek
  • Reiskosten door heel Nederland

vraag de brochure aan

Evi en Djoi

Wij waren opzoek naar een fotograaf die lichte, natuurlijke foto's maakt. Toen we Vera's portfolio zagen, waren we om. Vera is de hele dag op onze bruiloft geweest en heeft alle mooie momenten vastgelegd. Tijdens de fotoshoot stelde ze ons op ons gemak. Dat was fijn, want wij staan niet zo vaak voor de camera en vonden het dus ook best spannend. 

Met het album dat we achteraf ontvingen zijn we ook ontzettend blij! 

Yvonne en Peter

Vera heeft onze bruiloft gefotografeerd. Een echte aanrader. Vera is een hele aardige dame met veel kennis. Ze maakt prachtige foto’s, geeft de juiste tips en kan ook heel goed fotograferen met kinderen erbij. 

Daarnaast een super snelle aflevering van de foto’s en het fotoboek.

Heidi en Eduard

Vera heeft onze mooie trouwdag vastgelegd. Ze is een betrokken en gedisciplineerde fotograaf. We hebben van tevoren een gesprek gehad over onze wensen. We zijn erg blij met de foto’s en het fotoalbum. Onze dag is vastgelegd met oog voor detail. 

Ik zou iedereen deze fotograaf aanbevelen!

Lieve woorden

Wil je graag meer informatie? Vraag dan mijn brochure aan. 

Vraag de brochure aan

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Neem contact op